Пошук по сайту:

Біля Ємену судно було атаковане ракетами з узбережжя

Біля Ємену судно було атаковане ракетами з узбережжя
Біля Ємену судно було атаковане ракетами з узбережжя

Балкер під прапором Маршаллових островів був пошкоджений після того, як його атакували трьома ракетами поблизу узбережжя Ємену.

Про це із посиланням на поінформовані джерела повідомляє Reuters.

За даними британської компанії Ambrey, судно подало сигнал лиха, заявивши, що воно зазнало пошкодження вантажного трюму і набирає воду у приблизно 54 морських милях (приблизно 100 кілометрів) на південний захід від єменського портового міста Ходейда.

Грецькі судноплавні джерела повідомили, що судно під назвою Laax прямувало до сусіднього порту, щоб оцінити масштаб отриманих пошкоджень внаслідок атаки. Воно прямувало до Об’єднаних Арабських Еміратів.

Зазначається, що оператором судна є грецька компанія Grehel Shipmanagement.

Військовий центр морських торговельних операцій Об’єднаного Королівства (UKMTO) окремо заявив у вівторок про отримане повідомлення про інцидент за 31 морську милю (приблизно 57 кілометрів) на південний захід від Ходейди. Судно було пошкоджене ракетами, також повідомляється про удар по воді у безпосередній близькості до судна. Внаслідок обстрілу екіпаж судна не постраждав, Laax прямує в наступний порт заходу, зазначили у центрі.

Читайте по темі: "Та мені пох@й, що ти воював. Ви всі раби": В Одесі фітнес-тренер обматюкав ветерана

Коментарі:

comments powered by Disqus